Ångerrätt & villkor

Nedanstående allmänna anmälningsvillkor gäller för din anmälan till Joyvoice (nedan kallat ”kurs”).

Kursansvarig
Joyvoice är ansvarig för alla kurser oavsett ort som arrangeras.

Ångerrätt
Hos oss kan du alltid ångra dig!
När du bokar en plats hos oss långt innan terminsstart är ångerrätten förlängd till och med 30 dagar innan kursstart. Det är en trygghet för dig och för oss. Väljer du dessutom betala med faktura så behöver du inte heller vid bokningstillfället. Fakturan skickas ut ungefär 30 dagar innan kursstart och har 30 dagars förfallotid.

Närmare än 30 dagar till terminsstart gäller ångerfristen som alltid: Inom 14 dagar från köptillfället får du pengarna tillbaka och efter det får du alltid en värdekod från oss som är giltig i 2 år i valfri kör. Har kursen startat så behåller vi avgift för den del av kursen som pågått.

Avanmälan ska göras till vår kundtjänst via mail på info@joyvoice.se. Din avanmälan gäller från den dagen du kontaktar oss.

Betala med Klarna
Hos oss handlar du tryggt och säkert med Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Medlemskap
Man kan också välja att bli medlem i Joyvoice och behåller då en stående plats i kören. Inför varje terminsstart får du ett mail och SMS när det är dags att betala för kursplatsen. Om du av någon anledning inte vill eller kan gå en termin är du inte bunden att betala för platsen. Du kan när som helst avsluta medlemskapet. Medlemskapet är endast till för att du ska slippa anmäla dig inför varje termin. Medlemskapet tecknar du samtidigt som du anmäler dig till din kör.

Ändringar i kurs
Joyvoice förbehåller sig rätten att vid behov ändra datum, tid och plats för kursen. Detta ska då meddelas till berörd kund skyndsamt. Om vi tvingas ställa in en kurs före kursstart har du alltid rätt att återfå den kursavgift som du har betalt. Om eventuella ovanstående förändringarna påverkar din möjlighet att medverka får du kursavgiften tillbaka.

Foto/Video
Att fotografera samt ta videoupptagningar i samband med Joyvoice repetitioner/framträdanden är fullt tillåtet. Joyvoice förbehåller sig rätten att använda all form av bild samt videoupptagning från repetitioner och framträdanden, på sociala medier samt i reklam och tidningar. Med din anmälan till någon av våra kurser ger du samtycke till ovanstående.

Behandling av dina personuppgifter
Information om hur vi använder personuppgifter hittar du här.

Reklamation
Skulle vi inte komma överens och du fortfarande är missnöjd med en kurs ska du reklamera kursen enligt konsumenttjänstlagens regler om fel i tjänst. Du ska i så fall vända dig till Joyvoice kundtjänst. Om vi inte kommer överens kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) via www.arn.se eller per post till: Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm.
Vi kommer att följa ARN:s beslut. Du kan läsa mera om dina rättigheter på Konsumentverkets webbplats.

Övrigt
Vid fall där en person ej kan följa körledarens instruktioner eller på något sätt distraherar, stör eller hindrar undervisningen i körkursen bibehåller Joyvoice sig rätten att avanmäla personen och ge full återbetalning.

Joyvoice
Joyvoice, 556978-0025.
Klostergatan 26, 582 23 Linköping, 010-8886690
Mail: info@joyvoice.se
Messenger: https://www.facebook.com/JoyvoiceChoirs
OBS! Personlig kundtjänst når du endast via mail eller Messenger.